Re-integratie op het werk na burn-out

Na vaak maandenlang langzaam recupereren van een burn-out, denk je dat je stilaan weer in staat bent om te gaan werken. Het zou kunnen dat je je zorgen maakt over een aantal zaken:

  • Wat zal er zoal veranderd zijn intussen?
  • Zal ik dezelfde taken moeten of mogen doen?
  • Mag ik al dan niet tijdelijk iets anders doen?
  • Zou ik niet beter een andere functie starten in mijn bedrijf?
  • Gaan de oorzaken weg zijn die bij gedragen hebben tot mijn burn-out?
  • Mag ik de eerste weken of maanden minder uren doen?
  • Hoe kan ik omgaan met mijn leidinggevende of collega waar ik het erg moeilijk mee had?
  • Hoe vermijd ik herval?
  • Zou ik misschien toch beter een andere job bij een andere werkgever zoeken?

We helpen jou om het antwoord op alle bovenstaande vragen te vinden. We bereiden indien jij dat wilt samen een pre-re-integratie gesprek voor met je werkgever (HR, leidinggevende) of de arbeidsgeneesheer, waarin alle bovenstaande punten aan bod komen. Indien je er tegenop ziet om dit gesprek zelf te voeren, kunnen wij optreden als facilitator, bemiddelaar tussen jou en je werkgever. Hierbij zal het begeleidingsproces bij werkhervatting worden stopgezet, de aanpak uitgestippeld en de juiste condities gecreëerd. Een multidisciplinaire aanpak, het jobboetseren en het vergroten van hulpbronnen staan voorop.

Ik wil een re-integratie coaching volgen. En nu?

Contacteer ons voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, of boek meteen een afspraak voor een eerste coachingsessie. Dit kan op tal van locaties in een coaching ruimte, via wandelcoaching of via online coaching.

Wim Agsteribbe

Wim is gecertificeerd stress- en burn-out coach, en zal jou stap voor stap begeleiden in je herstel- en helingsproces. Wim is aangesloten bij VESB, de vereniging van erkende stress- en burn-out coaches.

Contact: wim@enroute.be | 0474/76.03.99