Isabelle Suy

isabelle@enroute.be | 0476/95.72.86

Find your wind and sail. Surf life. 

Loopbaancoach

Wat drijft jou als coach?


Beweging stimuleren. Nieuwe wegen creëren - doorheen angst en onzekerheid - met nieuwsgierigheid, vertrouwen en met een blik op de toekomst.
Story of my life en dat is waar ik teams en individuen graag in begeleid. 


Wat drijft jou als mens?


Durf en moed. Maar ook zachtheid en tijd. Connectie - eerst met jezelf, vervolgens met anderen. Actie en beweging.

Anderen (familie, vrienden, collega's, coachees, ...) zijn constante spiegels en motiveren me telkens opnieuw om te blijven evolueren.


Een thema dat me op persoonlijk vlak diep raakt is minderjarigen die geen warme thuis hebben. In mijn vrije tijd zet ik me in voor vzw Minor Ndako die ondersteuning biedt voor dergelijke jongeren.

Hoe zou je je aanpak omschrijven?


Als gecertificeerde coach (PCC) neem ik je mee in een confidentieel traject waar we diepgang en speelsheid combineren om tot nieuwe inzichten, perspectief en actie te komen. Wetenschappelijk onderbouwde tools worden afgewisseld met creatieve en systemische oefeningen.


Alles is gericht op het creëren en vergroten van bewustwording: de sleutel tot evolutie. En bewustwording….vraagt tijd. Vertragen hoort er dus ook bij. Slow down to speed up.


We zoomen niet enkel in op vertrouwde reflectie en ratio; ook soft skills, emotionele vaardigheden en het lichaam doen mee en krijgen aandacht. Be prepared, blijf mee aan boord!

Eindigen doen we met een concreet actieplan zodat het niet bij woorden blijft en zeker tot daden komt. Mind en body in beweging…hell yeah! Na de vertraging terug naar gezonde speed. 

Op welke expertise doe je beroep tijdens het coachen?


Ik werkte 8 jaar als advocaat, vervolgens 8 jaar als recruiter voor juristen.
Als coach begeleidde ik de eerste jaren voornamelijk mensen na burn-out. Na de eerste opvolging door een multidisciplinair team (relaxatie, beweging, therapie, huisarts), werken ze met mij rond bewustwording van welke veranderingen ze in gang te zetten hebben om terug aan het werk te gaan, met de nodige veerkracht naar de toekomst toe.

Vandaag begeleid ik individuen en teams in een persoonlijke en professionele groei - via loopbaanbegeleiding, teamcoaching en training in verbindende communicatie.

Mijn juridische kennis komt vandaag niet meer aan bod:-) Mijn skills als advocaat en recruter neem ik wel mee in mijn huidige rol als coach: luisteren, detecteren van de noden van de klant / coachee, resultaatgerichtheid, challengen van je klant en zelf gechallenged worden, communiceren, oplossingsgericht denken, connecteren….

Wil je meer weten? Durf en spring! Find your wind and sail. Surf life!

Panta Rhei - alles beweegt en stroomt!
In a gentle way you can change the world. And yourself?Mahatma Ghandi