Burn-out is een energieprobleem. Door langdurige chronische stress, raken je reserves opgebrand en voel je je heel moe en lusteloos. Burn-out kan iedereen overkomen. Vaak zijn het de meest loyale medewerkers, met een heel grote inzet, die in een burn-out terechtkomen na lange periodes van hevige stress.

Op een dag gaat het licht uit. Je lichaam; en je geest zijn uitgeput. Je contacteert je huisarts, deze stelt een diagnose en schrijft je ziek. Je blijft thuis. Het is nu best om meteen een persoonlijke begeleiding op te starten: een burn-out behandeling.

Veel mensen die in een burn-out terechtkomen hebben de eerste dagen of weken schuld- en schaamtegevoelens en voelen zich lusteloos en machteloos. Hier zal je burn-out coach je professioneel doorheen helpen, en een voor jou geschikte behandeling opstarten.

Burn-out coaching aanpak

Ik wil burn-out coaching volgen. Wat nu?

Contacteer ons voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek of boek meteen een eerste coaching sessie. Dit kan op tal van locaties in een coachingsruimte, via wandelcaching of via online video.

Wim Agsteribbe

Wim is gecertificeerd stress- en burn-out coach, en zal jou stap voor stap begeleiden in je herstel- en helingsproces. Wim is aangesloten bij VESB, de vereniging van erkende stress- en burn-out coaches.

Contact: wim@enroute.be | 0474/76.03.99